Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از اقدامات انجام‌شده در جهت شناسایی ابنیه پرخطر تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: خیلی از مراکز خصوصی و دولتی بیمارستانی در تهران اخطار آتش‌نشانی دارند که اگر بخواهیم همه آنها را تعطیل کنیم، درمان در تهران مختل خواهد شد و این یک معضل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید بیمارستان‌های شهر را در حال ارائه خدمت، اصلاح کرد.

دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت فرسودگی بیمارستان‌های پایتخت، ‌ گفت: تهران در نوار زلزله قرار دارد و بالقوه تهدید بزرگی به نام زلزله برای پایتخت وجود دارد که اگر رخ دهد آن وقت بی‌ثباتی‌های پنهان، آشکار خواهد شد؛ پس می‌بایست اقدامات مقتضی در این زمینه صورت گیرد.

تخلیه ساختمان سابق ستاد مرکزی وزارت بهداشت تا دو هفته دیگر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره شناسایی مراکز بیمارستانی و درمانی پرخطر در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خوشبختانه از مدت‌ها قبل به شکل جدی‌ شروع به شناسایی تمام ابنیه پرخطر کرده‌ایم تا اگر بنایی مغفول مانده مورد بازنگری قرار گیرد. در همین راستا ساختمان سابق ستاد مرکزی وزارت بهداشت در تقاطع خیابان حافظ و جمهوری که متعلق به سه دانشگاه علوم پزشکی تهران است و ناایمن اعلام شده است؛ طی دو هفته آینده تخلیه خواهد شد تا به اماکن امن منتقل شوند.

او ادامه داد: پیدا کردن ساختمان ایمن و جابه‌جایی کاری سخت است، اما با توجه به اخطار جدی که داده شده است، قرار است فعلا به شکل موقت به جایی نقل مکان کنیم تا پس از آماده شدن زیرساخت‌های ساختمان جدید، به محل جدید نقل مکان کنیم.

سازه ۹۰ ساله در بیمارستان امام خمینی (ره)

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه عمده بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه قدمت ساخت بالایی دارند، ‌ تصریح کرد: حتی به عنوان مثال در بیمارستان امام خمینی (ره) سازه‌ای مربوط به ۹۰ سال قبل هم وجود دارد. درست است که این بیمارستان با استاندارد آلمانی‌ها ساخته شده  اما قطعا استاندارد ۹۰سال پیش با الان متفاوت است و از نظر مشخصات فنی دچار ایراداتی است.

مشکلات سازه‌ای و پله‌های فرارِ پرمراجعه‌ترین بیمارستان پایتخت

وی افزود: الان بیمارستان امام خمینی (ره) به لحاظ پله‌های فرار و سازه‌ای دچار مشکل است و این در حالی است که  روزانه ده‌ها هزار نفر در این بیمارستان تردد می‌کنند و نمی‌توان سرویس‌دهی را متوقف کرد. الان خیلی از مراکز خصوصی و دولتی بیمارستانی مشابه هم در تهران اخطار آتش‌نشانی دارند که اگر بخواهیم همه آنها را تعطیل کنیم، درمان در تهران مختل خواهد شد و این یک معضل است. در واقع می‌بایست بیمارستان‌های شهر را در حال ارائه خدمت اصلاح کرد و مجبوریم در برخی مراکز کار را ادامه دهیم.

بازسازی یا نوسازی سازه‌های بیمارستانی؟

قناعتی درباره امکان بازسازی یا نوسازی سازه‌های بیمارستانی در تهران، ‌ اظهار کرد: این موضوع باید از نظر فنی مورد ارزیابی قرار گیرد. از نظر تجهیزات ایمنی می‌بایست ساختمان‌ها را مجهز کنیم.

او با بیان اینکه در بسیاری از نقاط دنیا به بازسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌های قدیمی فکر می‌شود، گفت: به عنوان مثال بیمارستان سن بارت در لندن ۸۰۰ سال قدمت دارد، اما همچنان با تقویت سازه سرپا است. این عادت غلط ما است که ساختمان‌های قدیمی را تخریب و ساختمان جدید به جای آن می‌سازیم.

و بودجه‌ای که همیشه کم می‌آید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص اعتبار بخشی برای ایمن‌سازی و بازسازی بیمارستان‌ها، تاکید کرد: در این وضعیتِ بودجه‌ای دردسرهای خود را داریم و تامین اعتبار برای هرکاری سخت و مشکل است. بودجه امسال هم به اندازه‌ای نیست که بتوانیم نیازهای خود در این بخش را تامین کنیم و باید با تمهیدات دیگری اعتبارات لازم را تامین کنیم که ان‌شاءالله توفیق خواهیم داشت.

قناعتی درباره اتفاقاتی که در حوزه ایمن‌سازی بیمارستان‌ها پس از طرح تحول سلامت رخ داد، بیان کرد: کار اساسی بزرگی صورت نگرفت و به اندازه کافی موثر نبود. به نظر می‌رسد بودجه‌ای که در طرح تحول سلامت برای این بخش هزینه شد را می‌توانستیم بهتر مدیریت کنیم.

او درباره کارایی بیمارستان‌های تهران در زمان بحران و بلایای طبیعی گفت: به نظر می‌رسد مشکلات جدی در این زمینه وجود داشته باشد اما ان‌شاءالله که با وقوع بحران شرایط حادی پیش نیاید.

کد خبر 681957 برچسب‌ها بافت‌ فرسوده تهران بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده تهران بیماری بیمارستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو تخلیه شد
  • فرار بیش از ۱۰۰ زندانی در نیجریه
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • اوکراین از بیم حمله بلاروس ۲ بیمارستان را تخلیه کرد
  • حمله بلاروس به اوکراین؟ | ۲ بیمارستان تخلیه شد
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • متخصص بیمارستان شریعتی تهران خودکشی کرد